19 mars
2017

Ni har väl inte missat Kay Bojesens fantastiska nyheter?!

Kay Bojesen hade många talanger och en underbar fantasi. Han arbetade hårt för att skapa designs som, i hans egna ord, log. Denna speciella talang har skapat en magisk värld av trä djur och figurer som har blivit älskade klassiker världen över.

Ta del av Kay Bojesens nyheter här

16 mars
2017

Ni har väl inte missat Klongs super fina krukor från serien Trio Pot?

Krukan består av tre separata delar och finns med härliga genombrutna mönster som Square och Drop som ger ett lekfullt djup kombinerat med skandinavisk elegans. Tillgängliga i tre olika storlekar. 
Varje kruka finns i tre delar: blå innerkruka, blå ytterkruka och fat i mässing. Krukorna är tillverkade i tunn plåt och varsamt lackerade i matt, porslinsaktig yta. 
Designer: Ania Pauser


Se hela sortimentet på RoyalDesigns hemsida

12 februari
2017

Välkommen till Passion för Mat, 24-26 februari 2017

Välkommen till Passion för Mat, 24-26 februari 2017 – Årets höjdpunkt för alla matälskare!

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända och genuina mässa för alla som gillar att laga mat! En mässa som är unik, spännande och som ställer mycket höga krav på utställarnas produkter inom mat & dryck som representerar god smak och äkta kvalitet.  

Kom och var med på mässans uppskattade Köksskola. Där du som besökare får möjligheten att lyssna på professionella och namnkunniga kockar som lagar sina bästa rätter. 

RoyalDesign Josephssons kommer finnas på plats för att bistå dig med alla förnödenheter i köket.

Hoppas vi ses!

Glöm inte registrera er i vår kundklubb, för vem vet kanske får man en gåva på mässan :) 

Köp biljett här

7 februari
2017

Ni har väl inte missat årets stora bröllopshändelse?
Den 18-19 februari 2017 intar Sveriges störta bröllopsmässa staden Göteborg och självklart befinner vi oss på plats!

Ni som besökare kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan. Ni kommer alltså att få mer för er budget.

Välkomna in för att inspireras!

Registrera er i vår kundklubb, för vem kanske dyker det upp en rabattkod? :)


Köp biljett här

27 januari
2017

Nu gör vi plats för vårnyheterna...

Du har väl inte missat vår årliga lagerrensning? En gång om året rear vi ut mängder av produkter från kända varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Eva Solo, Villeroy & Boch, Le Creuset, Georg Jensen och Alessi bara för att nämna några.

Vi på Josephssons RoyalDesign erbjuder nu 30 - 70% på en mängd produkter i butiken.

Välkommen!