Inredningsglas

Royal Design Josephsson har arbetat med glas, porslin och kristall i 150 år. Idag är glaset en stor del av vårt heminredning och designsortiment, allt från dryckesglas, lampor till konstglas.

Svensk kristall

Visste ni att svensk kristall anses vara den finaste i världen? Våra främsta leverantörer av kristall är Orrefors Kosta Boda, Målerås samt Vas vitrium. Vi har ett av Sveriges bredaste sortment av dryckesglas, så som vinglas, champagneglas, ölglas, whiskyglas, drinkglas, vattenglas mm. Något för alla.

Sveriges bredaste sortment

Välkomna in för att t ex ta del av våra storsäljare, Essence från iittala, Intermezzo från Orrefors, Line från Kosta Boda, för att bara nämna några.

Vi har även stor sortering av svenskt konstglas i butiken. Att fylla hemmet med konstglas är ett bra sätt att skapa miljö och bli en stor del av inredningen i hemmet. Våra främsta leverantörer är även här Orrefors Kosta Boda, Målerås samt Vas vitrium.

Utställning med Bertil Vallien

Just nu planerar vi en utställning med Bertil Vallien, mest känd för sina sandgjutna båtar från Kosta. Under hösten 2016 kommer vi erbjuda våra kunder ett unikt tillfälle att besöka en stor konstglasutställning med och av Bertil Vallien.