Inspiration:

27 oktober
2015

Viktiga trender i inredningen under året

1. Hobby rummet
Hantverkstrenden växer ytterligare, vi ger därför allt större utrymme för hobbyrummen i våra hem. Vi inspireras av hantverkets poesi och handlar allt mer efter det.
2. Grönt är skönt
Intresset för odling, blommor och trädgård står högt i kurs och tycks inte avta. Färgen grön blir allt viktigare i samhället, vilket vi även kan se i våra hem. Växter är både personligt och hemtrevligt vilket bidrar till dess starka trend i dagens 2015.
3. Het historia
Historia är hett. Inredningsvärlden svarar med sammet, skinn, päls och grov keramik.
4. Naturens natur
Färger och material från har varit den i särklass viktigaste inspirationskällan i nordisk design de senaste åren.
5. Årets möbel
Kan vara både en sittplats eller ett sidobord . Eller varför inte flyttbar, stapelbar och allmänt användbar? Årets möbel är den anspråkslösa pallen!18 augusti
2015


L:a Bruket- tillverkar kropps & kurbadsprodukter i Varberg. Alla produkter är ekologiskt framställda utan artificiell konsistens, doft eller färg. Här har traditionen för just kurbad bevarats i 200 år.
Lilla Brukets alla produkter håller hög kvalité, doftar fantastiskt och är dessutom vackra att se på.

Välkommen in för att unna dig äkta genuin och generös lyx.

läs mer om l:a Bruket här

24 juni
2015

Som ni kanske märker så har josephssons.se fått ett nytt utseende. Sen oktober 2012 har sidan fungerat som en webshop för vår butik i Göteborg, men tiderna förändras. Den största förändringen är vårt samarbete med Royaldesign.se.

Med tanke på att de har en sådan bra e-handel att erbjuda så har vi helt enkelt valt att slopa vår egen. Josephssons.se kommer numera att fungera som en sida för inspiration, nyheter, kampanjer, m.m. och som en kanal för att informera er om annat kul som händer i butiken. Vi kommer även att ge er smakprov om vad som händer i den ständigt föränderliga branschen design och interiör. Låter spännande va!?

24 juni
2015

Nu känns det som att värmen äntligen är på väg till vår kära stad Göteborg. Vi vill passa på att ge er några fina tips till sommarens avkoppling. Duka upp en fin picknick på en av Klippans snygga plädar i 100 % lammull (här i serien Samba), eller varför inte odla lite örter i Ernst Kirchsteigers härliga förvaringspåsar från Färg & Form. Samtliga produkter finns i vår butik.

Länk till Klippans plädar på royaldesign.se